veelgestelde vragen sinterklaas videobellen en videoboodschap en bellen

Veelgestelde vragen over het live videobellen met Sinterklaas en videoboodschappen

Hieronder staan alle veelgestelde vragen over de Sinterklaascadeaus.

Wij werken met hulpsinterklazen met jarenlange (theater)ervaring. Let op: we werken niet met de ‘echte’ Sinterklaas. 

Sinterklaas is op de hoogte van het Sinterklaasjournaal en kan uit zijn Grote Boek persoonlijke verhalen over jullie vertellen.

Pieten komen niet in het gesprek voor.

Je kan met je telefoon, tablet of computer videobellen. Wij raden je aan om een zo groot mogelijk scherm te gebruiken. Soms zien we ook dat mensen de laptop aansluiten op de televisie. Zorg er wel voor dat Sinterklaas iedereen goed kan zien en horen.

Dat kan zeker! Dit is een leuk cadeautje om te geven aan je personeel of collega’s.

Van teammeetings tot kinderdagverblijven. Sinterklaas speelt in op elke situatie en maakt er een feestje van. 

Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Dat kan zeker. Sinterklaas heeft in de afgelopen jaren ook met families in het buitenland gebeld. We hanteren alleen de Nederlandse tijd bij reserveringen, houd hier dus rekening mee.

Ja hoor dat kan. Jij bepaalt zelf de inhoud van de videoboodschap en Sinterklaas zal deze informatie eigen maken en verwerken in zijn verhaal. We sturen de videoboodschap naar je toe en vervolgens kan jij de boodschap naar diegene versturen als verrassing. 

Tijdens het maken van een reservering kan je meteen een betaling doen. De betalingen verlopen via Stripe en is veilig en eenvoudig te gebruiken.

De betalingen voor offertes en videoboodschappen zijn nog handmatig. Je zal van ons een e-mail ontvangen met een betalingslink en instructies. 

Ja, dat kan. We zien steeds vaker dat hele families een live videogesprek reserveren. 

Als je allemaal bij elkaar bent, kan je met een scherm videobellen. Maar als je niet bij elkaar in een ruimte kan zijn, door bijvoorbeeld een te grote afstand of ziekte, dan kan je ervoor kiezen om met meerdere tegelijk te videobellen. Zo kan je toch het Sinterklaasfeest samen vieren.

Vaak zien we dat families over iedereen wat korte dingen opschrijven, denk hierbij aan hobby’s, interesses, behaalde resultaten, grappige gebeurtenissen en verhalen.

Het fijnste is om puntgewijs korte zinnen neer te zetten in plaats van lange teksten. Zet het belangrijkste bovenaan.

Je kan ook nog vragen om het gesprek te eindigen met dat Sinterklaas verklapt waar de cadeaus verstopt liggen of iets in die trant. 

En vergeet ook zeker de andere familieleden niet, zoals de opa’s en oma’s, vaders en moeders, etc. Het leukste is als iedereen even aan de beurt komt. 

Dat kan zeker. Stuur een mail naar info@virtueelsinterklaasbezoek.nl. 

Geef dit wel zo snel mogelijk door, zodat Sinterklaas zich op tijd kan voorbereiden voor het gesprek.

Stuur een mail naar info@virtueelsinterklaasbezoek.nl dan gaan we kijken wat we voor jou kunnen doen.

De videoboodschappen worden zo snel mogelijk verstuurd. 

We proberen alle boodschappen voor 2 december te versturen. Bestel je later? Dan doen we ons best om de boodschap binnen 2 werkdagen te versturen en natuurlijk altijd voor pakjesavond.

Bedankt voor uw reservering!
Sinterklaas neemt zo snel mogelijk contact met u op.